Всички негативни мисли за парите са негативни нагласи, които всеки

...
 
Всички негативни мисли за парите са негативни нагласи, които всеки
Коментари Харесай

„Парите са зло“: 5 вярвания, които ви пречат да печелите повече

 

Всички отрицателни мисли за парите са отрицателни настройки, които всеки има. Ако те не бяха в главата, тогава индивидът щеше да има нужното равнище на облага за дълго време. Как митовете въздействат върху ежедневните ни решения и какво да вършим по този въпрос, споделя специалист по логика на психиката на продажбите.

Общи настройки и легенди, които ви пречат да печелите повече:

 

1 Многото пари скапват хората

Подсъзнателно всеки ден човешкото държание ще се основава на тази религия. Например, той може да отсрочи търсенето на нова работа и да уточни изцяло съответни аргументи: към момента не е подготвен, липса на подготовка или няма положителни свободни работни места.

 

2 Парите идват единствено посредством твърдоглав труд

Обратната страна на предходния параграф. Хората с тази конфигурация се пробват да работят колкото е допустимо повече, само че евтино.

 

3 Образованието е гаранция за финансов триумф

Тук човек научава доста и към момента не може да стартира да практикува знанията си на процедура. Изглежда, че знанията, които към този момент имаме, не са задоволителни.

 

4 Колко и пари да печелите – те все няма да стигат

Отношението се демонстрира в потребителското държание, когато заплатата е много прилична, само че някак си е задоволителна. Човек постоянно има рационално пояснение за всяка покупка за какво е нужна. Въпреки че, в случай че погледнем извън, излиза наяве, че не всички покупки са били нужни.

 

5 Богатите имат своите странности

Три коли, скъпо платено лекуване, чехли за 100 хиляди – доста е необичайно да искаш всичко това, нали? Всъщност е обикновено да желаете нещо „ извънредно “, когато имате пари за това. Това е един тип подарък за себе си за вашата работа и способността да спечелите вярната сума.

 

Разбира се, има повече легенди и всеки от тях има доста формулировки. Нашата задача е да разберем кои от тях са свързани с нас и по какъв начин в последна сметка да се отървем от тях.

 

Как да разсеете митовете и да започнете да печелите пари

Всеки човек е обект на легенди по един или различен метод, макар че от време на време неумишлено сме съгласни с нещо. За да печелим повече, би трябвало да разсеем митовете и настройките в главата си и да разберем какво в действителност желаеме. За да извършите това, можете да извършите няколко елементарни (или не толкова) извършения.

 

Запишете вашите настройки. Пред всеки посочете за какво не е правилно. Дайте образец за хора, които потвърждават с живота си, че този мит не е правилен и няма логическо опрощение. Например митът: „ Големите пари – огромни проблеми “. Опровержение: приятелят ви Николай печели положителни пари, има личен бизнес и с него всичко е наред.

Задайте си въпроса: Каква дребна стъпка мога да направя, с цел да се доближа до задачата си? Целта може да бъде: да печелите повече или да можете да контролирате разноските си. Отговорът ще ви помогне да намерите нови благоприятни условия. Трудно ни е да си слагаме супер огромни цели, тъй като с времето те стартират да наподобяват нереалистични и мотивацията бързо пада. Малка стъпка не е сложна за предприемане.

Търсете среда, в която хората печелят повече, стремете се да бъдете по -добри и да мислите по -позитивно.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР